Vredeskerk Katwijk

HOME

Na grondige verbouwing FOHHN AL & BITTNER voor Vredeskerk in Katwijk

Vredeskerk1

Renovatie Vredeskerk
Het plaatsen van 2 nieuwe balkons in de Jesse-stijl  (de oorspronkelijke bouwstijl) hoorde ook bij de forse renovatie van de Vredeskerk. Hiermee worden in totaal 500 zitplaatsen gecreŽerd. Verborgen details, die in een vorige verbouwing waren weggewerkt of verwijderd, zijn in ere hersteld. Het vervangen van de geluidsinstallatie behoorde vanzelfsprekend ook tot deze renovatie.

In de prachtig gerenoveerde kerk komt de smaakvolle vormgeving van de FOHHN LINEA AL luidsprekers volledig tot zijn recht, zonder het interieur te verstoren, een niet onbelangrijk detail.

Vredeskerk2a

Vredeskerk2b

Vredeskerk2c

Als hoofdluidsprekers zijn 2x een AL-150 geÔnstalleerd. Deze 1.5m kolomluidsprekers hebben een zeer goede richtwerking waardoor zo min mogelijk geluid gericht wordt op wanden, plafond en vloer. Het resultaat is een sterk verbeterde spraakduidelijkheid met het bijbehorende prettige- en natuurgetrouwe klankbeeld van FOHHN.

Om de galerijen op de begane grond en boven, te voorzien van geluid is er gekozen voor kleinere varianten uit dezelfde familie luidsprekers.
De AL-100 (1m) en AL-50 (50cm) functioneren uitstekend als "infill" en zorgen voor een uniform klankbeeld in ieder publieksvlak van de kerk.
De zeer betrouwbare 8x BITTNER versterkers bieden 8 eindversterkers in een 2 HE behuizing.  Het 8x200w model, in combinatie met een XV200, zorgen ervoor dat alle 11 FOHHN AL luidsprekers correct worden aangestuurd.

Vredeskerk3
Vredeskerk4