van de Valk

HOME

Van der Valk Hotel Houten

vdValk1a

vdValk1b

vdValk1c

De eerste eis, voor een nieuwe AV installatie, was dat de multifunctionele zalen eenvoudig door ieder personeelslid bediend zou kunnen worden zonder technische kennis. Door ervaring met voorgaande systemen, had men inmiddels geleerd dat dit nog niet zo eenvoudig was.  Het gehele project bestaat uit vijf zalen die onderling gekoppeld kunnen worden. Door gebruik te maken van een centrale DSP set-up kunnen alle routeringen worden gemaakt die wenselijk zijn. De in totaal twaalf draadloze microfoons kunnen naar keuze in iedere ruimte gebruikt worden. Door middel van de custommade AMX software en controller kan het systeem in iedere ruimte bediend worden. De centrale Lectrosonics ASPEN stack zorgt voor de perfecte microfoonmix d.m.v. het gepatenteerde "adaptive proportional gain mix". Hierdoor blijft het totaal volume, ongeacht het aantal gebruikte microfoons, op hetzelfde niveau. Volume bediening tijdens het gebruik is niet langer nodig en rondzingen is uitgesloten, er kan zorgeloos gepresenteerd en vergaderd worden.
Lectrosonics DSP opbouw: 40inputs x 48mixbusses x 36outputs. Totale system-latency slechts 1,7ms.

vdValk2a

vdValk2b

vdValk2c

Alle toegepaste luidsprekers zijn van Fohhn. Totaal 2x LX-150, 5x LX-100 en 7x AT-07. Hiermee wordt een mooi homogeen klankbeeld verkregen met een perfecte dekking per ruimte. De versterking wordt verzorgd door Bittner 4x600 versterkers die met hun 2HE afmetingen weinig ruimte innemen en meer dan voldoende vermogen leveren.
Tot slot zijn alle luidsprekers optimaal ingeregeld in iedere ruimte met behulp van Ease Systune meetsoftware.
Inmiddels is de installatie volop in gebruik en zijn, zowel exploitant als de klanten, bijzonder enthousiast over de enorme functionaliteit en kwaliteit van deze nieuwe AV installatie.
Hierbij feliciteren wij dan ook de fa Avisie met de realisatie van dit mooie project.

vdValk_voet