Terwolde

HOME

Fohhn Linea AL de keuze van Gereformeerde Gemeente Terwolde-de Vecht

Terwolde1a Terwolde1b
Terwolde2

In de gemeente Voorst (het Vechtdal) nabij Terwolde, staat tussen de landerijen, het pas verbouwde kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente Terwolde-de Vecht.

Vanwege het steeds meer groeiende ledenaantal, werd besloten tot uitbreiding van het bestaande kerkgebouw met een verdubbeling van het aantal zitplaatsen naar 700. Omdat er in de breedte werd verbouwd, was de keuze direct duidelijk. De Fohhn Linea AL-100 vanwege zijn brede horizontale openingshoek. In tegenstelling tot andere zuilen behoudt deze wel zijn warme klank zonder hinderlijke reflecties. De spraak blijft daardoor zuiver en natuurgetrouw.

Vrijdag 23 maart j.l. is het kerkgebouw, met een volle bezetting, opnieuw in gebruik genomen. Velen waren na de openingsdienst verrast door het feit dat er uit 3 Fohhn Linea AL-100 luidsprekers zoveel mensen een helder en krachtig geluid konden horen, zonder ook maar één woord te hoeven missen. Kortom de gemeente van de GG Terwolde-de Vecht is zeer tevreden over de nieuwe geluidsinstallatie, geleverd door Wesotronic uit Nunspeet.

Terwolde3a Terwolde3b
Terwolde4