Winkel van Sinkel

HOME

Winkel1

Winkel2a

Uitgaan in Utrecht is een unieke belevenis. Een bezoek aan De Winkel van Sinkel is dan ook een must. Het voormalig winkelpaleis uit 1839 van Anton Sinkel is sinds 1995 in gebruik als horecagelegenheid en na een aantal recente verbouwingen in volle glorie hersteld. Regelmatig treden bekende DJ's en artisten op in de monumentale ruimte met vitrinekasten en zelfs nog de winkeltoonbank.

 

Het hoge kwaliteitsniveau van De Winkel van Sinkel is overal zichtbaar en nu ook hoorbaar met de geheel vernieuwde geluidssystemen van Fohhn en Proel.

 

Het grote systeem bestaat uit acht Fohhn XS4p achttien inch subs, twee Fohhn PT-7 dubbel twaalf inch hoorngeladen toppen en twee XT-4p frontfills. Aan systeem controlling met Fohhn FC-8 en versterking, acht kanalen actief, is extra aandacht besteed i.v.m de hoge kwaliteits- en volume-eisen. De overige ruimten zijn voorzien van Fohhn AT-201/AT-07 hi-end toppen, Fohhn AS-20 12" 400 Watt subs en Proel topline EDGE-25 toppen. De toegepaste versterkers zijn van het merk Bittner. De kleur van de luidsprekers zijn aangepast aan de ruimte waardoor deze perfect in hun omgeving opgaan.

 

De Winkel van Sinkel is er klaar voor, u bent van harte welkom.

Winkel2b

Winkel2c

Winkel3