Buitenplaats

HOME

Buitenplaats Amerongen, unieke locatie in een landelijke omgeving

buitenpl1a

buitenpl1b

buitenpl1c

Buitenplaats Amerongen is hét toonaangevende landgoed in Utrecht voor relatie evenementen, vergaderingen, bedrijfsfeesten, presentaties en congressen van 2 tot 350 personen. Het is prachtig gelegen in het Nationaal Park de "Utrechtse Heuvelrug" Verspreid over het landgoed liggen 6 bijzondere locaties, in totaal 9 verschillende zalen.
Naast een eigentijdse inrichting zijn de gebouwen voorzien van moderne faciliteiten zoals Wifi, videoprojectoren, schermen en professionele geluidsapparatuur.

buitenpl2

Aan de geluidskwaliteit is veel aandacht besteed en deze wordt dan ook verzorgd door Fohhn 2x LX-100 in combinatie met de AS-20, 12" 400 Watt subwoofer. Er is zelfs voorzien in een center speaker die mooi is weggewerkt in een verlichtingsarmatuur, hier wordt de Fohhn LX-10 voor ingezet.
Om aan alle moderne eisen van bedieningsgemak te voldoen is er voor de Lectrosonics 812 als hart van de gehele installatie gekozen. Zijn vele unieke eigenschappen zoals automixing en remote controlling en zelfs het aansturen van andere apparatuur, komen hier goed van pas. Door de ingenieuze iPad bediening is een ieder in staat deze gecompliceerde set te bedienen. Versterking komt voor rekening van het werkpaard, de Bittner 4x600. Heuff BV. feliciteert de fa. Esgro uit Veenendaal met het succesvol opleveren van dit hi-end project.

buitenpl3
buitenpl4