Giga Entertainment

HOME

Giga Entertainment investeert in Fohhn Line Array

Giga1a

Giga1b

Giga Entertainment uit Weert heeft de actieve verhuur voorraad fors uitgebreid. Twaalf nieuwe Fohhn PT-8 Line Array toppen zijn aan het assortiment toegevoegd. Voor het transport is een slim systeem bedacht waarbij alle toppen verticaal getransporteerd worden. Tevens zijn alle processoren vervangen voor nieuwe Fohhn FC-8 system controllers. De aansturing wordt verzorgd door meerdere LAB Gruppen versterkers, waarbij de verschillende toppen per zone in volume geregeld kunnen worden.

Giga2a

Giga2b

Giga2c

Met de allernieuwste Fohhn Software is het nu ook mogelijk om beam-steering voor de subwoofers toe te passen. Dit systeem wordt vanaf nu ook actief door Giga Entertainment toegepast. Johan Vasen, eigenaar van Giga Entertainment, gaat zelfs nog een stap verder door naast beam-steering tegelijk ook een aantal subs in cardio´d opstelling te gebruiken. Hierdoor wordt niet alleen de sub afstraling op de dansvloer, en ver daarbuiten gecontroleerd, ook het sub-laag achter de subs op het podium wordt met 8-10dB gereduceerd. Dit alles resulteert in een strak, direct en gedefinieerd laag, met een optimale vermindering van geluidsoverlast naar de omwonenden.
De gehele set bestaat uit: 12x Fohhn PT-8 toppen. 24x RS-4 18" subs. 2x LAB FP-10000. 3x LAB FP-6400. 3x Fohhn FC-8.
Inmiddels heeft de set al op meerdere evenementen gedraaid en zijn alle gebruikers en klanten erg onder de indruk van deze geweldige set.

Giga_Voet