Laurentiuskerk

HOME

FOHHN Linea Live met AMX Remote voor Sint Laurentius Kerk – Ename -  BelgiŽ

Laurentius2_2

In Mei 2012 heeft de Sint Laurentius Kerk hun nieuwe klanksysteem in gebruik genomen. Hoewel spraak natuurlijk de belangrijkste factor is, wordt  er ook live muziek ten gehore gebracht.  De klank wordt verdeeld over 2 zones en moest eenvoudig te bedienen zijn.

Een demo op locatie heeft het kerkbestuur overtuigd van de dynamiek, klankkwaliteit en spraakduidelijkheid van FOHHN en heeft gekozen voor het Linea Live systeem (LX-150 met XS 30).

In de kerk zijn 2x de FOHHN LX-150 met 2x de XS-30 passieve sub als hoofdsysteem geÔnstalleerd. De AT-05 wordt gebruikt als delay luidspreker (2 stuks). Het gehele systeem is gemeten en ingeregeld met behulp van analyse software Systune.

Laurentius2_1

De Sint Laurentius Kerk heeft een permanente microfoonopstelling in gebruik die eenvoudig, en met de juiste instellingen, moet kunnen worden geactiveerd. Voor live muziek is er een specifieke preset gemaakt.

Om deze presets op te roepen wordt de AMX CP-1008 toegepast. Dit programmeerbare knoppenpaneel activeert  presets en bedient het volume op de Marani DPA-880.

Laurentius2_3
Laurentius2_4

De Marani DPA-880 dient als mixer, crossover, limiter en audiomatrix en is hiermee het digitale hart van de complete installatie .

De audiomatrix en de versterkers zijn gemonteerd in een afsluitbaar rack. 

Laurentius2_5