Cafe Stout

HOME

Stout_kopUitgaan in stijl voor de levensgenieter van boven de zesentwintig

Stout2
Stout3

Nieuw aan de Korenmarkt in Arnhem is Café Stout, de ontmoetings plaats voor energieke mensen die geen achttien meer zijn.

Overdags voor koffie, thee en een heerlijke lunch bij rock-, light jazz- en loungemuziek. Tegen borreltijd verandert Café Stout in een tapas- en loungebar. 's Avonds gaat het volume omhoog en wordt er stevige en gevarieerde muziek gedraaid. Regelmatig zijn er live optredens.

Aan Live Music uit Arnhem de taak een geluidsinstallatie te installeren die tegen al deze taken is opgewassen en past in het stijlvolle decor van Café Stout.

Proel Neos is de professionele luidsprekerlijn van het Italiaanse merk Proel. Hierin worden uitsluitend top componenten gebruikt en dat is te horen. Een goed luidsprekersysteem klinkt zowel op laag als hoog volume in balans, compleet en gedetailleerd. Proel Neos was dus de logische keuze voor dit project.

De verschillende ruimten hebben allemaal hun eigen systeem op maat gemaakt. Van 15"top met 18"sub tot de compacte 15"sub met vier kleine 10"toppen. Hierdoor is het klankbeeld overal gelijk waar je ook bent.

Op de aansturing is niet bezuinigd en zo hoort het ook. Totaal zijn meer dan zestien versterkerkanalen in gebruik, waarbij gebruik wordt gemaakt van Proel meer-kanalen HPD versterkers. Deze versterkers zijn licht van gewicht en energiezuinig door de switchmode techniek en het hoge rendement van dit systeem.

Voor de stage monitoring is gekozen voor actieve Proel luidsprekers uit de Flash en Net series. Dit maakt het mogelijk het systeem snel aan te passen voor ieder optreden. Compacte 8" monitoren voor een DJ optreden of een krachtige 15" coaxiaal luidspreker als zang monitor, deze setup is erop voorbereid.

Inmiddels is het systeem volop in gebruik en naar volle tevredenheid van alle gebruikers.

Stout4