Ajax de Toekomst

HOME

8 ZONES met PROEL EDGE Luidsprekers voor AJAX Amsterdam

DE TOEKOMST is de naam van het clubgebouw van AJAX. Het gebouw herbergt het spelershome, de bestuurskamer en diverse trainingsruimten met centraal, de gezellige kantine. Als onderdeel van een renovatie was het ook tijd om de audio-installatie te vernieuwen en een op maat gesneden plan te laten maken.

Ajax1

PROEL EDGE LUIDSPREKERS
De Edge 8 CX en de Edge 25 PB presteren bovengemiddeld goed als het gaat om klankbeeld en geluidsdruk. De compacte en sierlijke behuizing, met praktische muurbeugel, past uitstekend in het interieur van de kantine en het spelershome. Ter ondersteuning van de basweergave zijn de subwoofers SW110p (spelershome) en de SW115p (kantine) geplaatst.

Ajax2a

Ajax2b

Ajax2c

Trainingsruimten.
Buiten het spelershome en de kantine zijn er ook diverse kleinere trainingsruimten aanwezig, in totaal 8 zones. In elke ruimte is er een wandbedieningspaneel geplaatst t.b.v. bronkeuze (R88) waarvan enkele met een lokaal audio aansluitpunt (R88L) om het mobiele audio/presentatie-rack aan te kunnen sluiten. De Proel Matrix 88 fungeert als centraal omroepsysteem en audiomatrix.

Ajax3a

Amprack
16 versterkerkanalen leveren 9600W aan 28 luidsprekers. Een Marani DPA-480 wordt daarbij gebruikt als luidsprekerprocessor voor o.a. de kantine.

Ajax3b

Mobiel Audiorack
De Lectrosonics SPN 812 is het hart van het Audiorack. De draadloze microfoons en overige bronnen zijn hierop aangesloten en worden automatisch in volume geregeld.  Via de logic i/o poorten  zijn 4 hoofdvolume functies d.m.v. een potmeter regelbaar gemaakt.

Ajax4