van Zuilen

HOME

Uniek winkelconcept Van Zuilen Mode kiest voor Fohhn en Bittner

Zuilen1

Uniek winkelconcept, 1500 m2 in een historische kerk.

In Gorinchem vindt u, misschien wel, de mooiste winkel van Nederland. In 8 historische panden, waaronder een kerk uit de 14e eeuw, komen vier werelden samen. Mode voor mannen en vrouwen. Kleding, schoenen & accessoires met ongekend veel smaak en een zeer grote keuze. Om de smaakvolle sfeer van de winkel te versterken wordt de "Customer Experience" ondersteund door een volwaardig luidsprekersysteem van Fohhn.

Vanwege de ranke vormgeving en de grote openingshoek, is er voor 2 stuks Fohhn LX-100 gekozen op de beneden verdieping. Het array effect zorgt voor kwalitatief hoogwaardig geluid tot achterin de winkel.

Zuilen2a

Zuilen2b

Zuilen2c

Zuilen2d

De Fohhn LX-100 wordt ondersteund door 1x Fohhn AS-10active sub. en 1x de Fohhn XS-10passive sub. Hiermee wordt een full-range klankbeeld gemaakt en een loungeachtige sfeer gecreŽerd in de winkel. Verrassend als je er gaat winkelen om nu eens goed geluid te beleven op een laag volume.

Voor de bovenverdieping (in de nok van de kerk) is het formaat van de Fohhn

AT-05 in combinatie met het prettige fullrange klankbeeld zeer geschikt en geeft een Hifi klankbeleving. 12 stuks Fohhn CS-04 zijn op diverse locaties in de winkel geplaatst. Het klankbeeld van deze luidspreker is, wat betreft klank, dan ook direct herkenbaar als Fohhn product en onderscheidt zich hiermee van vele concurrerende producten. Alle luidsprekers worden aangestuurd door Bittner eindversterkers.

Zuilen3
Zuilen4