Ajax

HOME

Ajaxhead

Ajax1

Ajax2

Het opleidings- en trainingscentrum De Toekomst, nabij de Amsterdam Arena, is voorzien van nieuwe all weather Fohhn luidsprekers, Lectrosonics matrix DSP en bedieningspanelen vanuit diverse ruimten. Met de twaalf uitgangen van de Lectrosonics SPN812 worden de versterkerkanalen aangestuurd voor o.a. de tribunes op het hoofdveld, open- en hoofdtribune, publieksvlak voor het opleidingscentrum en balkons.
Tevens worden de Fohhn LX-220 luidsprekers voor het tweede veld aan de andere zijde hiermee aangestuurd.

Ajax3

Ajax4

Door de eenvoudige bediening middels meerdere knoppenpanelen, kan voor elk veld een bron keuze en volume worden ingesteld. Ook is voorzien in meerdere inprikpunten voor grotere evenementen met Dj's of artiesten. Ook de omroep voor de velden is niet vergeten en heeft prioriteit over alle bronnen.

Ajax5

Ajax6

Ajax7

Slechts twee Fohhn LX-220 Line Source luidsprekers van ieder 900Watt zijn nodig om het hele veld, in de lengte van meer dan 100meter, van een goed geluid met hoge verstaanbaarheid te voorzien.
De LX-220 valt met zijn bescheiden breedte in het geheel niet op en is vanaf het veld niet zichtbaar maar wel perfect hoorbaar.

Ajax8

Ajax9

Ajax10

De hele installatie wordt aangestuurd met achttienduizend Watt aan vermogen verdeelt over zes versterkerkanalen. Alle luidsprekers worden aangestuurd en gecontroleerd door een Fohhn FC-9 DSP.

Ajax11

Ajax12

Door de grote afstanden per luidsprekergroep is gekozen voor een hoogvermogen 100 volt systeem. Bestaande bekabeling  moest daarom allemaal vervangen worden. Dit was een flinke klus en noodzakelijk voor deze hi-end outdoor PA installatie. Voor oplevering is de installatie met EASE systune op locatie ingemeten en optimaal afgeregeld door Heuff BV. Met trots kunnen we zeggen dat de firma DDJ music op sportpark De Toekomst een perfecte installatie heeft opgeleverd

AjaxBottom