De Brug Amersfoort

HOME

Protestantse gemeente De Brug Amersfoort

DeBrug1

DeBrug2

De Brug Amersfoort was toe aan een nieuwe geluidsinstallatie. De huidige was al behoorlijk verouderd en de geluidskwaliteit niet echt optimaal. Door de aanpassingen en uitbreidingen afgelopen jaren was het bedieningsgemak er ook niet eenvoudiger op geworden.
De uitdaging was om, voor deze kerk, een nieuwe geluidsinstallatie te ontwerpen met een uitstekende geluidskwaliteit, eenvoudige bediening en een hoge duurzaamheid. De mogelijkheid om met één druk op de knop verschillende zalen te koppelen voor diverse toepassingen was uiteraard geen probleem voor deze installatie. Sterk punt van dit systeem is, dat deze zowel geschikt is als spraak- en als muziekinstallatie. Fohhn LX-220 luidsprekers en een extra subwoofer, als ook een digitaal mengpaneel voor muzikanten, zijn toegevoegd aan de installatie. Of het de dominee is die spreekt of een band die versterkt dient te worden, alles is mogelijk en de bediening blijft eenvoudig.
Deze kerk heeft een bijzonder lastige akoestiek, waardoor inregelen meer aandacht vereiste dan gebruikelijk. Het resultaat mag er zeker zijn. HGT uit Veenendaal heeft met deze installatie wederom een mooi project toegevoegd aan hun inmiddels lange lijst van projecten.

DeBrug3a

DeBrug3aa

DeBrug3b

DeBrug_Bottom