De Jong AV

HOME

DE JONG AV - Primeur met FOHHN FOCUS MODULAR

DeJong6

De JONG AV uit Giessenburg is gespecialiseerd in het verzorgen van hoogwaardige congressen en presentaties  op Europese schaal. Amsterdam, Berlijn, Milaan en Dublin zijn slechts een greep van de steden waar zij regelmatig te vinden zijn. Met hun keuze voor Focus Modular is Beam Steering op grote evenementen voor De JONG AV nu dagelijkse kost.

DeJong1
DeJong8

Het Focus Modular systeem is begin dit jaar afgeleverd en al volop in gebruik. Het is een hoogwaardige aanvulling op de complete FOHHN inventaris van De JONG AV. Deze omvat van de compacte 4" LX-11, tot aan de Hybrid Line Array LX-601. Alles van Live Sound tot aan een Full-Service Congres.

De Focus Modular set-up van De JONG AV  bestaat uit:

- 4 x FM-400
-
2 x FM-110

Het systeem word eventueel aangevuld met FOHHN PS-9 subwoofers.

DeJongA
DeJong3

De afgelopen maanden heeft De JONG AV het Focus Modular systeem al diverse malen ingezet. Zoals op de foto's van diverse evenementen te zien is, het Focus Modular systeem gaat perfect op in de omgeving en is niet storend aanwezig.  De prestaties zijn optimaal voor deze hi-end evenementen waar projectie, decor, presentatie en het beste geluid de hoofdrol spelen.

DeJong2

Dingeman De Jong heeft samen met zijn team, bij FOHHN AUDIO AG in Nürtingen, een meerdaagse training gevolgd, alvorens het systeem in gebruik te nemen.

DeJong9
DeJong_Onder1