De Postwagen

HOME

Afbeelding1 Tolbert Groningen

Het is alweer ruim twee jaar geleden, dat een alles verwoestende brand begin 2012, de Postwagen in het Groningse Tolbert met de grond gelijk maakte. Sindsdien is er heel veel werk verzet, met als resultaat een prachtig nieuw pand en faciliteiten die passen bij alle wensen van vandaag.
Het nieuwe onderkomen beschikt over vier zalen met onder andere een restaurant en diverse vergader-ruimten.

Afbeelding2

Afbeelding3

In een schitterende nieuwe ambiance als deze mag de audio visuele apparatuur natuurlijk geen ontsierende factor zijn. Veel zorg is dan ook besteed aan een doordacht audio en licht ontwerp . Volledig ge´ntegreerd via het domotica systeem met touch-screen bediening. Met behulp van twee audio matrixen van Lectrosonics, 24 inputs en 36 outputs, zijn diverse functies aanstuurbaar voor de gebruiker, zoals volume, zaalkoppeling, en diverse scenes. Totaal meer dan twaalf audiozones die onafhankelijk gebruikt kunnen worden. In meerdere zones zijn wandpanelen geplaatst voor bron keuze en als lokaal audio inprikpunt.

Afbeelding4

Afbeelding5

Afbeelding6

Het luidsprekerplan bevat producten van zowel Fohhn als Proel, totaal 69 stuks. In de grote zaal is gekozen voor de Fohhn LX-150 en AS-31 subwoofers op front, voor de delay luidsprekers zijn de Fohhn LX-100 ingezet. In de overige zalen is de AT-061 full range luidspreker gekozen in de kleine zones. De grotere zones zijn voorzien van AT-07 in combinatie met de AS-20, 12" subwoofers. Het restaurant is voorzien van Fohhn CS-04 plafond luidsprekers. De ontvangst-, vergader-, en algemene zones zijn voorzien van Proel CS-30 HFT en Proel CS6talen plafondluidsprekers. In totaal zijn er 27 versterkerkanalen in gebruik. Alle versterkers komen uit de AUP en HPX series van Proel.  Wij feliciteren de fa. DaCapo uit Nietap en de fa. A.L.C. projectverlichting uit drachten (lichtontwerp) met het realiseren van dit prachtige project.

Afbeelding7

Afbeelding8

Afbeelding9

Afbeelding10