On Tour

HOME

totaalProel en Fohhn op het Nazomerfestival Zeeland !

Op het Nazomerfestival in Zeeland is nog nooit zo uitgepakt als dit jaar.
Op 5 locaties werden kleine tot zeer grote producties uitgevoerd.

Shakespeare´s stuk 'de Storm' werd gespeeld op de akkers van de Koninklijke Maatschap de Wilhelminapolder. Een uitgestrekt tarweveld, speciaal ingezaaid voor het Nazomerfestival, vormde een labyrint van heksenkringen.
Voor deze productie werd gebruik gemaakt van het Proel compact line array systeem, de keuze op dit systeem was gevallen door zijn hoge spraakverstaanbaarheid en definitie.
Gebruikte materialen: 20 x Proel AX2265 kast icm 4 x AX1115 Sub. Het systeem werd aangestuurd met 2 stuks XTA DP448 Systeemcontroller en 8 stuks 4x1400 versterkers van Bittner.

Dylan Thomas´s Onder het Melkwoud
Beeldend kunstenaar Luc Deleu ontwierp speciaal voor deze plek een theater in de vorm van een gigantische containerinstallatie. Als door een toneellijst keken we over het water, waar realiteit en verbeelding in elkaar overgingen.
Voor de productie werd gekozen voor het Fohhn Linea LX Systeem, de keuze op dit systeem was gevallen door zijn slanke vorm, waardoor de ambiance bewaard werd gebleven en door zijn hoge spraakverstaanbaarheid door het Line-Array in a box concept.
Gebruikte materialen: 2 x Fohhn LX100 en 2 x Fohhn LX150 voor het publiek en 2 x Fohhn LX100 voor de spelers. Het systeem werd aangestuurd met de Fohhn FC8 Systeemcontroller.

Festivalhart Abdijplein Middelburg
van 28aug t/m 5 sept 2009 was het Abdijplein het middelpunt van een verscheidenheid aan optredens. Alles is langsgekomen van Dance tot Pop en van Wereldmuziek tot Jazz. Optredende artiesten: Leonie Jansen, Bart Peters, Kraak & Smaak, Smout, Gofish, Punanas en nog vele anderen.
Voor deze productie is zoals elk jaar gebruik gemaakt van het Fohhn Perform en Road systeem daar dit systeem het meest aansloot op de verschillende stijlen dit er te horen waren.
Gebruikte materialen: Fohhn Perform PT7 Tops/ PS4 subs (gevlogen) als front met Fohhn RT6 tops en RT4 tops als infill. Qua monitoring werd gebruik gemaakt van de Fohhn RT4.

Deze productie werd uitgevoerd door één van onze dealers ; AB Geluidstechniek uit Rotterdam

dsc_1916

CULTL_G6P2E391B_1+FC_DECLEIR2_jpg_275

1220198515_91981