Nhow Hotel

HOME

NHOW Hotel Rotterdam, de nieuwste parel aan de Maas

Nhow1

Nhow2

Nhow3

Het hotel nhow Rotterdam op de Wilhelmina Pier is een uniek hotel. Gevestigd in een beroemd gebouw dat is ontworpen door de visionaire architect Rem Koolhaas. Het is opgebouwd rond het thema 'Architectuur en Kunst' qua stijl en decor. Naast de uitmuntende installaties en services, biedt het ook een adembenemend uitzicht op de rivier de Maas en de stad Rotterdam.

Nhow4

Nhow5

Nhow6

Bar, restaurant en hotellobby zijn voorzien van een hoogwaardige geluidsinstallatie, die volgens de laatste stand van techniek worden aangestuurd en bediend. Het bargedeelte is multifunctioneel en wordt, gedurende de dag, gebruikt voor diverse activiteiten van koffiebar tot danceruimte. De Fohhn AT-09 toppen hangen in drie rijen en zijn netjes op tijd gezet. De subs zijn boven het plafond gemonteerd in bass-array opstelling. In het restaurant zijn alle Fohhn AT-05 luidsprekers onzichtbaar boven het plafond weggewerkt. De lobby is voorzien van hoogwaardige Fohhn CS-04 plafondspeakers aangevuld met Fohhn AS-10 subs. Aansturing gebeurt met meerdere Bittner acht kanalen versterkers.
De routing van alle bronnen gaat via de Lectrosonic SPN812 naar de eindversterkers. Controlling van alle vereiste functies gebeurt met CommandFusion vanaf de iPad.

Nhow7

Nhow8

Nhow9

Nhow_Schaay