Philips HQ

HOME

Philips HQ Amsterdam ge´nstalleerd met stuurbaar geluid

PhilipsHQ1a

PhilipsHQ1b

PhilipsHQ1c

Hoogwaardige audio visuele presentaties zijn een must anno 2013. Inmiddels ziet iedereen hier het belang van in en behoren mislukte presentaties steeds vaker tot het verleden. Voor onze nationale elektronica gigant Philips is een professionele presentatie tot in het kleinste detail, van zeer groot belang.

PhilipsHQ2a

PhilipsHQ2b

PhilipsHQ2c

PhilipsHQ2d

In het Philips hoofdkantoor in Amsterdam zijn diverse vergader- en presentatieruimten voorzien van state-of-the-art apparatuur en automatisering. De weergavekwaliteit is een essentieel element in dit geheel. Niet alleen de verstaanbaarheid maar ook detaillering en beleving spelen een grote rol.

PhilipsHQ3a

PhilipsHQ3b

PhilipsHQ3c

Diverse ruimten zijn voorzien van Fohhn stuurbaar geluid met de Linea Focus luidsprekers. Ondersteund door krachtig laag met subwoofers uit de ARC serie. Voor een optimale geluidsweergave in iedere ruimte zijn de diverse systemen met behulp van EASE systune software ingeregeld.
De firma AVisie uit Barneveld levert hier een prachtig project af waar alle betrokkenen trots op mogen zijn, van harte gefeliciteerd namens het gehele Heuff Team.

PhilipsHQ_Voet