Stephanuskerk

HOME

Image29Stephanuskerk te Dordrecht & Fohhn Linea Live

Maarsbergen, 06-01-2011

De Stephanuskerk te Dordrecht heeft afgelopen kerst met volle tevredenheid het  Fohhn Linea Live systeem in gebruik genomen.

De nieuwe installatie zal gebruikt gaan worden voor zowel spraak als live muziek. De unieke eigenschappen van het Linea Live systeem zorgen ervoor dat beide toepassingen volledig tot zijn recht komen.

Image30  Image31 Image32

Het door Peter Verspuy Muziekinstrumenten geleverde Fohhn systeem bestaat uit 2x de LX-150, 1x de XSP-3 en 1x de XS-30 active.

  Image33

De LX-150 heeft een 12 tal 4" luidsprekers en een 1" waveguide met hoogdriver en een vermogen van 600W. Door de kolom opstelling van de luidsprekers heeft de LX-150 de eigenschappen van een Line Array. Hierdoor is de afname van de geluidsdruk per meter minder dan bij een conventionele luidspreker. Door dit systeem is het geluidsniveau ook achterin de zaal optimaal!
De openingshoek van 140 x 25 graden zorgt voor een bijzonder goede dekking in het horizontale vlak. Door de kleine openingshoek in het verticale vlak zijn er geringe reflecties via het plafond en de vloer. Dit levert een rustig geluidsbeeld op met een hoge spraakverstaanbaarheid.

Image34

Dit Project is uitgevoerd door Peter Verspuy Muziekinstrumenten.

Image35 image018